Biscuiti sarati

Printeaza

Biscuiti sarati din: faina, margarina, oua, smantana, branza, sare, seminte.

Ingrediente:Biscuiti sarati

  • 500 g faină
  • 250 g margarina
  • 2 ouă
  • 100 ml smântână
  • 150 g brânză de oaie
  • 1 lingură sare
  • 1 ou
  • seminţe de susan

 

Mod de preparare:

Margarina se omogenizează cu faina, se adaugă sarea, brânza, oul, smântână şi se frământă un aluat elastic. Şe înfaşoară în folie şi se pune la rece 30 minute.

Se scoate, se întinde într-o foaie de grosimea de 0,5 cm şi se taie în formă de pătrăţele. Se unge cu oul bătut şi şe presară cu seminţe de susan.

Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 170 grade.

Biscuiti sarati

Biscuiti sarati

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.