Biscuiti simpli cu unt

Printeaza

Biscuiti simpli cu unt din: unt, oua, amoniac, zahr, faina, otet, sare.

Ingrediente:

  • 100 g unt
  • 4 ouă
  • 1 linguriţă cu amoniac
  • 100 g zahăr
  • zahăr vanilinat
  • 250 g făină
  • sare
  • 2 linguri de zahăr pudră
  • 1 lingură cu oţet

 

Mod de preparare:

Biscuiti simpli cu unt: Frecăm spumă untul cu zahărul şi cu cele 4 gălbenuşuri. Albuşurile le batem spumă tare şi le punem peste cremă. Parfumăm cu vanilie, adăugăm un praf de sare şi cemem deasupra faina.

Frământăm un aluat mai moale, pe care-l trecem prin forme speciale şi obţinem biscuiţi, pe care-i coacem la foc potrivit 20 minute.

In aluat punem 1 linguriţă de amoniac stins cu oţet, odată cu sarea şi zahărul vanilinat. Pudrăm biscuiţii cu zahăr farin şi lăsăm să se răcească.

Ii păstrăm în cutii de carton; biscuiţii se frăgezesc peste 3-4 zile.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.