Ceaiul Lapsang Souchong: Ceaiul Lapsang Souchong, cunoscut pentru aroma sa afumată distinctă, este un ceai negru deosebit originar din China. Acest ceai unic a captivat iubitorii de ceai din întreaga lume datorită metodei sale speciale de procesare și a gustului său inconfundabil. Istoria Ceaiului Lapsang Souchong Ceaiul Lapsang Souchong își are originea în provincia Fujian […]
Biscuiti spiralati
PrinteazaBiscuiti spiralati din: unt, zahar, ou, esenta de vanilie, faina, praf de copt, cacao.
Ingrediente:
- 200 g unt la temperatura camerei
- 100 g zahăr
- un ou
- o fiolă esenţă vanilie
- 350 g făină
- o linguriţă praf de copt
- 2-3 linguri cacao
Mod de preparare:
Biscuiti spiralati: mixează untul cu zahărul până devin ca o spumă. adaugă esenţa de vanilie, se încorporează oul şi se mixează până se omogenizează compoziţia.
adaugă făina amestecată cu praful de copt şi se amestecă.
Aluatul se împarte în două părţi egale. în una din jumătăţi se încorporează cacaua.
frământă aluatul cu cacao până se omogenizează. Apoi se întind cele două bucăţi de aluat în dreptunghiuri cu o grosime de 1-2 mm direct pe foaia de copt pentru a le rula mai uşor.
pune rulada pentru 10-15 minute la congelator, apoi se poate taia felii de 5-7 mm grosime. Feliile se aşază direct în tava tapetată cu hârtie de copt. coc biscuiţii 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180°C.
Pofta buna!
Vinul Château Ausone: Château Ausone este unul dintre cele mai prestigioase și apreciate vinuri din Saint-Émilion, Franța. Celebrat pentru echilibrul său perfect și aromele complexe, Château Ausone a devenit un nume de referință în lumea vinurilor de lux. Origini și Fondare Château Ausone își trage numele de la poetul roman Ausonius, care ar fi deținut […]