Biscuiti cu stafide

Printeaza

Biscuiti cu stafide

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 125 g unt proaspăt
  • 125 g zahăr
  • 125 g făină
  • 125 g stafide
  • 3 linguri rom
  • unt pentru uns tava

 

 

Mod de preparare:

Biscuiti cu stafide: Se aleg stafidele, se spală şi se pun într-o ceaşcă cu trei linguri de rom. Se lasă să stea cel puţin o jumătate de oră.

Se freacă separat untul cu zahărul pisat până se face ca o cremă.

Se adaugă pe rând două ouă, apoi 125 g de făină şi la sfârşit stafidele cu romul.

Se unge cu unt o tavă de tablă groasă şi se pun cu linguriţa mici grămăjoare, la distanţă de 2-3 cm unele de altele, deoarece se lăţesc mult la foc.

Se dau la cuptor, la foc potrivit, imediat ce încep să se rumenească, se scot cu ajutorul unui cuţit.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.