Biscuiti cu tarate si cafea
PrinteazaBiscuiti cu tarate si cafea din: faina, tarate, scortisoara, cacao, praf de copt, cafea, iaurt, unt, miere, ciocolata.
Ingrediente:
- 1 cană făină integrală
- 2 căni tărâţe integrale
- 2 linguri cu scorţişoară
- 2 linguri cu cacao
- 1 plic praf de copt
- 4 linguri de cafea măcinată
- 5 linguri de iaurt light
- 200 g unt
- 100 g miere
- 80 g ciocolată neagră
Mod de preparare:
Intr-un bol, amestecă făina, tărâţele, scorţişoara, praful de cacao şi cel de copt, plus cafeaua măcinată.
Apoi untul, la temperatura camerei, trebuie frământat cu iaurtul, mierea şi mixul de ingrediente uscate, până obţii o cocă modelabilă.
Când toate ingredientele s-au încorporat, formează biluţe rotunde, pe care pune-le pe o tavă şi dă-le la cuptor.
Peste 30 de minute vor fi rumenite şi gata de tăvălit prin sosul de ciocolată neagră.
Pofta buna!