Biscuiti cu unt de arahide

Printeaza

Biscuiti cu unt de arahide din: unt de arahide, zahar, ou, esenta de vanilie, sare de mare.

 

Ingrediente:

  • 1 cană unt de arahide
  • 1 cană de zahăr
  • 1 ou
  • 1 linguriță esenta de vanilie
  • sare de mare

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt si pastrati deoparte.

Bateți untul de arahide, zahărul, oul și vanilia până la omogenizare. Se formeaza biscuiti cu ajutorul unei linguri si se aseaza in tava. Aplatizați cu furculița. Presarati sare.

Coaceți timp de 10 minute. Lasati sa se raceasca si serviti.

 

 

Pofta buna!


poate iti place si:

Biscuiti fara zahar cu cocos

Biscuiti fara zahar cu cocos

Biscuiti fara zahar cu cocos din: caise, banane, chia, tahini, lamaie, fulgi de cocos, fulgi de ovaz. Ingrediente: 3 caise 3 banane 1 lingură seminţe de chia 1 lingură tahini 1/2 linguriţă zeamă de lămâie 100 g fulgi de cocos măcinaţi 50 g fulgi de ovăz   Mod de preparare: Se pasează 3 caise şi […]

 

Biscuiti crant

Biscuiti crant

Biscuiti crant din: oua, zahar, faina, unt, cacao, vanilie, amoniac, rom, alune. Ingrediente: 4 ouă 400 g zahăr 1 kg făină 1 cană cu lapte 200 g unt 3 linguri de cacao esenţă de vanilie 1 pliculeţ cu zahăr vanilat 1 pliculeţ cu amoniac esenţă de rom Pentru crema: 4 ouă 100 g zahăr 1 […]

 

Biscuiti in doua culori

Biscuiti in doua culori

Biscuiti in doua culori din: oua, unt, zahar, vanilei, faina, praf de copt, cacao. Ingrediente: 2 albuşuri Pentru aluatul de vanilie: 12 linguri cu unt 75 g zahăr 1 lingură cu esenţă de vanilie 1 gălbenuş 170 g făină Pentru aluatul de cacao: 8 linguri cu unt 115 g zahăr 1 lingură cu esenţă de vanilie […]

Biscuiti fragezi cu anason

Biscuiti fragezi cu anason

Biscuiti fragezi cu anason din: zahar, unt, faina, amidon si anason.   Ingrediente: 125 g zahăr 250 g unt 250 g făină 125 g amidon 1 anason   Mod de preparare: Intr-un castron, pune zahărul şi untul. Freacă energic cu o lingură de lemn până se topeşte zahărul. Separat, cerne făina cu amidonul, apoi încorporeaz-o […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.