Biscuiti cu unt si cacao

Printeaza

Biscuiti cu unt si cacao din: unt, zahar, faina, cacao, lamaie.

Ingrediente:

  • 100 g unt
  • 80 g zahăr pudră
  • 1 ou
  • 200 g făină
  • 2 linguri de cacao
  • coajă rasă de lămâie
  • sare
  • 2 linguri de zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Biscuiti cu unt si cacao: Frecăm spumă untul cu zahărul şi cu oul întreg. Când crema devine spumoasă, adăugăm cacao cernută proaspăt, parfumăm cu coajă de lămâie şi punem un praf de sare. Adăugăm faina treptat şi o încorporăm prin frecare.

Frământăm apoi un aluat tare, pe care-l lăsăm să se odihnească la rece 120 minute.

Scoatem aluatul de la rece, întindem o foaie groasă de 1 cm, tăiem cu cuţitul forme diferite şi le aşezăm pe o tavă neunsă, apoi le introducem în cuptorul fierbinte.

Le coacem la foc potrivit 30 minute, le scoatem şi le pudrăm cu zahăr farin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.