Biscuiti cu vanilie

Printeaza

Biscuiti cu vanilie din: oua, zahar vanilat, faina.

 

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 1/2 pahar zahăr vanilat
  • 1/2 pahar făină

 

 

 

Mod de preparare:

Biscuiti cu vanilie: Se freacă gălbenuşunle cu zahărul vanilat până se albesc. Se adaugă făina şi cele trei albuşuri spumă.

Se unge cu unt o tavă de tablă groasă. Se pune câte o linguriţă din compoziţie la distanţa de 2 -3 cm unele de altele şi se ţin foarte puţin la foc iute, până încep să se rumenească pe margini.

Pe măsură ce sunt gata, se scot cu un cuţit şi se sucesc cât sunt fierbinţi, fie în formă de cornet, fie sul.

Se pot umple cu cremă de nuci, de ciocolată sau de cafea.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.