Biscuiti
PrinteazaBiscuiti din: unt, zahar, faina, miez de nuca, oua, zahar vanilat, praf de copt.
- 125g unt
- 250g zahăr
- 750 g făină
- 250g miez de nucă
- 4 ouă
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare:
Se freacă bine untul, se adaugă cele 4 ouă, zahărul si zahărul vanilinat. La sfârşit, faina se amestecă cu praful de copt.
Aluatul obţinut prin amestecarea celor două compoziţii se întinde sub formă de foaie nu foarte subţire, care se taie cu ajutorul unui păhărel pentru a se forma rondele.
Rondelele se înţeapă cu un ac mai gros şi se ornează cu nucă (sau alte ornamente fa alegere), după care se coc într-o tavă unsă cu unt.
Sperăm ca aceste dulci prăjituri să fie urmate de cât mai multe momente cel puţin la fel de dulci alături de cei dragi.
Pofta buna!