Blanchet din carne de gaina

Printeaza

Blanchet din carne de gaina din: carne de gaina, zarzavat, ceapa, unt, faina, lamaie, orez, sare.

Ingrediente:

  • 1, 2 kg carne de găină
  • 150 g zarzavat pentru supă
  • 2 cepe
  • 200 g unt
  • 4 linguri cu făină
  • 1/2 de lămâie
  • sare
  • 2 gălbenuşuri
  • 250 g orez

 

Mod de preparare:

Curăţaţi foarte bine găina, treceţi-o prin flacără, spălaţi-o, tăiaţi-o în bucăţi şi puneţi-o la fiert. îndepărtaţi complet spuma, după care adăugaţi zarzavatul bine curăţat şi întreg, ceapa tăiată în jumătăţi şî sare.

Când carnea este fiartă, scoateţi-o în alt vas, iar zeama strecuraţi-o.

Separat căliţi uşor făina în foarte puţin unt, stingeţi cu jumatate din zeama strecurată şi lăsaţi vasul să fiarba încet pe foc potrivit. Adăugaţi aici gălbenuşurile cu puţina zeama lamaie.

In acest sos puneţi bucăţile de carne şi lasaţi-le sa mai fiarbă 10 minute. Separat pregătiţi pilaful din: orez, unt, ceapa şi supa.

Pofta buna!

Iepure la Cuptor cu Ierburi Aromatice

Iepure la Cuptor cu Ierburi Aromatice: Rețeta Savuroasă pentru O Masă Fragedă și Plină de Arome. Carnea de iepure, cunoscută pentru textura sa fragedă și gustul delicat, se potrivește de minune cu ierburi proaspete precum rozmarinul, cimbrul și usturoiul, care îi conferă un plus de aromă. Acest fel de mâncare este ideal pentru prânzuri sau […]

Melci cu Sos de Ceapă și Usturoi

Melci cu Sos de Ceapă și Usturoi – Acest preparat rafinat combină gustul intens al melcilor cu un sos bogat, pe bază de ceapă și usturoi, care adaugă profunzime și savoare fiecărei îmbucături. Ideal pentru o cină gourmet, această rețetă este perfectă pentru a impresiona oaspeții sau pentru a te bucura de o experiență culinară […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.