Blat de pandispan cu ciocolata

Printeaza

Blat de pandispan cu ciocolata din: ciocolata amaruie, amidon, oua, zahar, zahar vanilinat si faina.

Ingrediente:

  • 150 g ciocolată amăruie
  • 80 g amidon
  • 6ouă
  • 140 g zahăr
  • 2 plicuri zahăr vanilinat
  • 120 g făină

 

Mod de preparare:

Blat de pandispan cu ciocolata: Se încinge cuptorul la 170 °C. Se topeşte ciocolata la bain-marie şi se lasă să se răcească.

Se separă ouăle. Se bat gălbenuşurile cu 3 lin­guri de apă fierbinte; se adaugă za­hăr tos şi zahăr vanilinat.

Se bat 5 min., până se obţine o consistenţă de cremă; se înglobează ciocolata, urmată de făina amestecată cu ami­don şi, treptat, albuşul bătut.

Aluatul se repartizează pe fundul unei forme de tort (0 26 cm) tapeta­te cu hârtie de copt; se coace cca 35-40 min.

Se desprinde din formă şi se lasă să se răcească.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.