Iaurtul se pune într-un bol mai mare împreună cu ouăle, sarea, făina şi praful de copt.
mixează până rezultă o compoziţie omogenă, se adaugă ananasul confiat tăiat mărunt şi se amesteca bine cu o lingură.
acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru o oră. Se încinge o tigaie antiadezivă, se toarnă compoziţie cu o lingură şi se coc bliniile.
iau cu o paletă cu găuri ca să nu se rupă, se aşază pe un platou şi se păstrează la cald.
Intr-o oală se pun la topit la bain-marie smântână şi ciocolata ruptă bucăţele, se fierb cinci minute, apoi se lasă să se răcească.
amestecă împreună cu esenţa de rom, zahărul vanilinat şi se toarnă peste fiecare blinie în parte.
servesc imediat sau se lasă să se răcească sosul de ciocolată. In compozitia de blinii sau in sosul de ciocolata se mai poate adauga menta tocata.
Blinii cu capsuni din: lapte, drojdie, smantana, faina, oua, zahar, sare, ulei, frisca, capsuni. Ingrediente: Pentru aluat: 200 ml lapte 15 g drojdie uscată 200 ml smântână 300 g făină 3 ouă o lingură zahăr pudră un praf sare ulei pentru prăjit Pentru servit: 250 ml frişcă dulce 2 linguri sirop de căpşune căpşune 2 […]
Blinii dulci din: lapte, faina, drojdie, smantana, oua, zahar, sare, ulei, frisca, sirop de capsuni, capsuni. Ingrediente: Pentru aluat: 200 ml lapte 15 g drojdie uscată 200 ml smântână 300 g făină 3 ouă o lingură zahăr pudră un praf sare ulei pentru prăjit Pentru servit: 250 ml frişca dulce 2 linguri sirop de căpşune […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.