Ingrediente: 2 roşii de soi galben mari, frumoase 40 ml vodcă 2 linguriţe oţet balsamic 2 linguriţe sos Worcestershire 2 roşii tip cherry 1 legătură frunze de ţelină Mod de preparare: Curăţă de coajă roşiile galbene şi scoate-le sîmburii, apoi pasează-le fin. (Obţii cam 200 ml de suc.) Răceşte-l, apoi combină-l cu vodca, […]
Bloody Mary
PrinteazaBloody Mary din: sfeclă roşie, morcov, suc de lamaie, gheata, piper, lamaie.
Ingrediente:
- o sfeclă roşie
- un morcov mare
- 20 ml suc de lămâie
- cuburi de gheaţă
- piper proaspăt măcinat
- o felie de lămâie pentru decor
Mod de preparare:
Stoarce suc de sfeclă şi de morcov cu robotul.
Amestecă 100 ml suc de sfeclă cu 100 ml suc de morcovi şi potoleşte-i gustul dulce cu suc de lămâie.
Pune gheaţă într-un pahar mare, adaugă sucul, condimentează cu piper şi amestecă.
Decorează cu rondele de lămâie.
Bloody Mary
Savurati!
Cocktail Homar Bloody Mary
Cocktail Homar Bloody Mary Ingrediente: 1 coadă de homar 50 ml vodcă 100 ml suc de roşii 2 linguri sos din fructe de mare la conservă (calamari) pasate 2 linguri suc proaspăt de lămîie 2 linguri de ridichi proaspete, date pe partea cea mai fină a râzătorii 1 linguriţă sos Worcestershire (anşoa, oţet, zahăr, sare, […]