Boccelute dulci
PrinteazaO reteta delicioasa de boccelute cu: foi de placinta, mango, guava, coniac, fulgi de migdale.
- 1 pachet cu foi de plăcintă
- 2 mango
- 1 guava
- 100 g unt
- 1/2 ceşcuţă cu coniac
- fulgi de migdale
Mod de preparare:
Curăţă fructele şi taie-le cubuleţe. Stropeşte-le cu puţin coniac şi lasă-le la rece 15 minute.
Scurge-le de zeamă şi trage-le într-o lingură cu unt topit. Unge foile de plăcintă cu restul de unt topit şi aşază-le una peste alta.
Taie apoi pătrate potrivite şi pune în mijloc câte o lingură cu fructe.
Adună colţurile în mijloc, în aşa fel încât să obţii săculeţi. Leagă cu sfoară şi aşază săculeţii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 15-20 de minute. Serveşte rece cu fulgi de migdale.
Boccelute dulci
Pofta buna!