Boccelute dulci

Printeaza

O reteta delicioasa de boccelute cu: foi de placinta, mango, guava, coniac, fulgi de migdale.

Ingrediente:Boccelute_dulci

  • 1 pachet cu foi de plăcintă
  • 2 mango
  • 1 guava
  • 100 g unt
  • 1/2 ceşcuţă cu coniac
  • fulgi de migdale

 

Mod de preparare:

Curăţă fructele şi taie-le cubuleţe. Stropeşte-le cu puţin coniac şi lasă-le la rece 15 minute.

Scurge-le de zeamă şi trage-le într-o lingură cu unt topit. Unge foile de plăcintă cu restul de unt topit şi aşază-le una peste alta.

Taie apoi pătrate potrivite şi pune în mijloc câte o lingură cu fructe.

Adună colţurile în mijloc, în aşa fel încât să obţii săculeţi. Leagă cu sfoară şi aşază săculeţii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coace la cuptor, la foc moderat, apro­ximativ 15-20 de minute. Serveşte rece cu fulgi de migdale.

Boccelute dulci

Boccelute_dulci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.