Boluri cu branza de capra si paine rumenita
PrinteazaO reteta delicioasa de boluri cu branza de capra si paine rumenita: paine cu masline, usturoi, ulei de masline, branza de capra, branza de vaci, busuioc, rosii deshidratate si capere.
- 1 paine cu masline
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 2 linguri ulei de masline
pentru boluri:
- 300 g branza de capra
- 100 g branza de vaci, proaspata
- frunze de busuioc, rupte si pentru ornat
- 50 g rosii deschidratate, tocate
- 50 g masline negre, fara samburi
- 2 linguri capere, tocate
Mod de preparare:
Preincălzeşte cuptorul la semnul 3/150 C.Taie pâinea felii şi aşază-le într-o tavă de copt. Amestecă usturoiul cu 1 lingură de ulei şi adaugă un praf de piper.
Unge feliile şi dă la cuptor timp de 10-15 minute, până când se rumenesc. Răcite, păstreazâ-le într-o cutie închisă ermetic.
Pentru a prepara holurile de brânză, amestecă toate ingredientele râmase (păstrează câteva din fiecare pentru ornat). Serveşte antreul stropit cu uleiul rămas şi presărat cu ingredientele rămase, tocate.
Boluri cu branza de capra si paine rumenita
Pofta buna!