Bomboane aromate
PrinteazaO reteta de bomboane aromate din: ciocolata alba, unt, cozonac, foaie de pandispan, coaja de portocala si stafide.
- 150 g ciocolata alba
- 1 lingura cu unt topit
- 2-3 felii de cozonac
- 1 foaie de pandispan
- 1 lingura cu coaja rasa de portocala
- 100 g stafide
Mod de preparare:
Cu un cuţit ascuţit, taie cubuleţe feliile de cozonac şi foaia de pandişpan. Separat, topeşte ciocolata şi amestec-o uşor cu untul, apoi adaugă cubuleţele de cozonac şi pandişpan.
Pune stafidele şi coaja rasă de portocală.
După ce s-a răcorit compoziţia, modelează rapid bomboanele, potrivite ca mărime. Aşază-le pe farfurie sau în hârtiispeciale pentru bomboane şi serveşte-le după câteva ore.
Bomboane aromate
Pofta buna!