Bomboane cu cacao si ciocolata
PrinteazaBomboane cu cacao si ciocolata din: ciocolata menaj, unt, cacao, nuca, lapte, esenta de rom.
- 800 g ciocolata menaj
- 150 g unt
- 200 g cacao
- 150 g nuca zdrobita grosier
- 2 linguri cu lapte rece
- esenta de rom
Mod de preparare:
Dai prin râzătoare jumătate din cantitatea de ciocolată, iar restul o rupi bucăţele. Ciocolata rasă o amesteci cu cacaua.
Ciocolata ruptă o pui într-un vas, torni cele 2 linguri de lapte şi o topeşti pe baie de aburi.
Adaugi untul în momentul în care ciocolata este complet topită. Amesteci energic până când obţii un amestec cremos, apoi adaugi nucile şi câteva picături de esenţă de rom.
Cu ajutorul unei linguriţe, când amestecul s-a răcit, formezi bomboane pe care le dai prin cacaua amestecată cu ciocolată.
Bomboane cu cacao si ciocolata
Pofta buna!