Bomboane cu cacao si ciocolata

Printeaza

Bomboane cu cacao si ciocolata din: ciocolata menaj, unt, cacao, nuca, lapte, esenta de rom.

Ingrediente:Bomboane_cu_cacao_si_ciocolata

  • 800 g ciocolata menaj
  • 150 g unt
  • 200 g cacao
  • 150 g nuca zdrobita grosier
  • 2 linguri cu lapte rece
  • esenta de rom

 

Mod de preparare:

Dai prin râzătoare jumătate din cantitatea de ciocolată, iar restul o rupi bucăţele. Ciocolata rasă o amesteci cu cacaua.

Ciocolata ruptă o pui într-un vas, torni cele 2 linguri de lapte şi o topeşti pe baie de aburi.

Adaugi untul în momentul în care ciocolata este complet topită. Amesteci energic până când obţii un amestec cremos, apoi adaugi nucile şi câteva picături de esenţă de rom.

Cu ajutorul unei linguriţe, când amestecul s-a răcit, formezi bomboane pe care le dai prin cacaua amestecată cu ciocolată.

Bomboane cu cacao si ciocolata

Bomboane_cu_cacao_si_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.