Bomboane cu castane

Printeaza

Bomboane cu castane din: piure de castane, biscuiti, zahar, cacao, rom, vanilie, gem de caise, drajeuri.

 

Ingrediente:Bomboane cu castane

  • 200 g piure de castane
  • 100-150 g biscuiţi cu vanilie
  • 1-2 linguri zahăr pudră
  • cacao
  • 1 linguriţă aromă de vanilie
  • 1 linguriţă aromă de rom
  • 1-2 linguri gem de caise
  • minidrajeuri colorate

 

 

Mod de preparare:

Piureul de castane dezgheţat se sfărâmă într-un bol. Se adaugă biscuiţii măcinaţi, zahărul pudră, 1 lingură cacao, gemul şi aromele şi compoziţia se amestecă.

Se formează biluţe de mărimea nucilor mai mici şi se tăvălesc prin cacao sau minidrajeuri.

Se pun la rece pentru 1 oră, după care se servesc.

 

 

Pofta buna!

 

Bomboane cu stafide si nuca

Bomboane cu stafide si nuca

Bomboane cu stafide si nuca din: stafide, apa, miez de nuca, coaja de lamaie, nuca de cocos. Ingrediente: 1 cană stafide 1/2 cană apă 2 căni miez de nucă coajă de lămâie 30 g nucă de cocos   Mod de preparare: Stafidele se toacă mărunt şi apoi se înmoaie în apă la foc mic, timp […]

Bomboane în crustă de fistic

Bomboane cu visine si nuci

Bomboane cu visine si nuci din: biscuiti, nuca, rom, zahar, gem, cacao, visine. Ingrediente: 250 g biscuiţi 250 g nuci 100 ml rom 2 linguri cu zahăr pudră 200 g gem de caise 1-2 linguri cu cacao 1 pliculeţ cu zahăr vanilat vişine alcoolizate   Mod de preparare: Dă prin maşina de tocat nuca şi […]

Bomboane de ciocolată

Bomboane de ciocolata cu stafide

Bomboane de ciocolata cu stafide din: cereale, lapte, stafide, curmale, ciocolata, nuca, vanilie, coniac, miere. Ingrediente: 250 g cereale cu fructe 200 ml lapte 100 g stafide 10 curmale deshidratate 100 g ciocolată topită 300 g nucă esenţă de vanilie 50 ml coniac/rom 2 linguri cu miere   Mod de preparare: Pune cerealele într-un castronel […]

Bomboane cu gem

Bomboane cu gem

Bomboane cu gem din: ciocolata, unt, gem. Ingrediente: 240 g ciocolată 20 g unt 30 g gem de căpşuni, de vişine sau cireşe amare     Mod de preparare: Topeşte ciocolata la bain-marie până devine lichidă. Adaugă untul şi omogenizează. Lasă cratiţa deoparte şi las-o să se răcească la congelator. După 10 minute topeşte-o din […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.