Bomboane cu gem

Printeaza

Bomboane cu gem din: ciocolata, unt, gem.

Ingrediente:Bomboane cu gem

  • 240 g ciocolată
  • 20 g unt
  • 30 g gem de căpşuni, de vişine sau cireşe amare

 

 

Mod de preparare:

Topeşte ciocolata la bain-marie până devine lichidă.

Adaugă untul şi omogenizează. Lasă cratiţa deoparte şi las-o să se răcească la congelator. După 10 minute topeşte-o din nou pe baie de aburi.

Toarnă această compoziţie în forme de gheaţă sau forme de ciocolată, dacă ai, până umpli jumătate din forme. Pune în fiecare formă puţin gem, câte o vişină sau cireaşă şi umple formele cu ciocolata rămasă.

Nivelează cu o spatulă şi dă la congelator pentru o jumătate de oră.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.