Bomboane cu nuci

Printeaza

O reteta delicioasa de bomboane cu:ciocolata de menaj, margarina, oua, zahar vanilat, zahar pudra, nuci, alune.

Ingrediente:

  • 300 g ciocolată menaj
  • 150 g margarină
  • 2 gălbenuşuri
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 10 linguri zahăr pudră
  • 10 linguri nuci
  • 100 g alune

 

Mod de preparare:

Rupi ciocolata în bucăţele, după care o topeşti pe baie de aburi. Adaugi marga­rina amestecând continuu, până se încor­porează complet.

Pui gălbenuşurile, zahărul pudră, zahărul vanilat şi nucile măcinate. Laşi compoziţia 30 de minute.

Apoi modelezi bom­boane cu palmele umede. în mijlocul fiecăreia pui câte o alună. Tăvăleşti bomboanele prin alune tocate şi le dai la frigider 2 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.