Bomboane de ciocolata cu migdale (varinta)
PrinteazaBomboane de ciocolata cu migdale din: ciocolata, migdale, stafide, rom.
- 430 g ciocolată neagră
- 250 g migdale batoane
- 100 g stafide
- 150 ml rom
Mod de preparare:
Pui, peste noapte, stafidele în rom, le scoţi şi le usuci bine. Topeşti ciocolata pe baie de aburi, o dai deoparte şi o amesteci cu o spatulă până când este aproape rece.
Separat, amesteci stafidele cu migdalele,
Torni migdalele in ciocolată şi le încorporezi uşor cu o spatulă.
Cu o linguriţă iei din amestec şi aşezi într-o tavă mare în care ai întins hârtie de copt. Ai grijă să laşi puţină distanţă între ele, apoi le pui la rece, pe balcon sau în faţa ferestrei deschise, până când se întăresc.
Bomboane de ciocolata cu migdale
Pofta buna!