Bomboane pe bat

Printeaza

Bomboane pe bat din: chec, ciocolata, ulei, bomboane.

Ingrediente:Bomboane pe bat

  • 400 g chec
  • 100 g ciocolată
  • 85 g ciocolată
  • o lingură ulei
  • bombonele de diferite culori

 

Mod de preparare:

Checul se fărâmiţează cu mâna sau se pune în robot. Se topeşte ciocolata şi se amestecă bine cu checul fărâmiţat. Cu o lingură se amestecă şi apoi se formează mici bile care se pun la congelator pentru 15 minute.

Se topeşte ciocolata pentru stratul exterior, se scot bilele de la congelator, se înfige un beţişor în fiecare, se mai lasă 5 minute la frigider şi apoi se cufundă în ciocolata topită amestecată cu ulei şi se trec prin bombonele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.