Bomboane Raffaello

Printeaza

Bomboane Raffaello din: unt, zahar pudra, zahar vanilat, lapte praf, nuca de cocos, alune sau migdale.

 

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 150 g zahăr pudră
  • 3 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • 200 g lapte praf
  • 200 g nucă de cocos
  • 100 g alune sau migdale

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui mixer, freacă untul împreună cu zahărul pudră şi cel vanilat până obţii o cremă spumoasă.

Incorporează treptat laptele praf şi 1/2 din cantitatea de nucă de cocos.

Compoziţia ast­fel obţinută, las-o la rece minimum 30 de minute, apoi modelează biluţe de mărime potrivită.

In mijlocul lor, pune o alună sau migdală. Tăvăleşte bomboanele prin nucă de cocos din belşug.

Bomboane Raffaello

Bomboane_Raffaello

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.