Bombonele cu fulgi de cocos

Printeaza

Bombonele cu fulgi de cocos din: lapte de migdale, fulgi de cocos, miere, unt de cocos, ulei de cocos.

Ingrediente:Bombonele cu fulgi de cocos 

  • 2 linguri lapte de migdale
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1 lingură de miere
  • 1/2 linguri unt de cocos
  • 1 lingură ulei de cocos

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă 2 linguri lapte de migdale cu 100 g fulgi de cocos nesărat, se adaugă 1 lingură de miere naturală şi se amestecă bine.

Intr-o crăticioară aşezată pe aburi se încălzesc 1/2 linguri unt de cocos şi 1 lingură ulei de cocos, apoi se adaugă la prima compoziţie.

Se omogenizează si se tăvălesc prin fulgi uscaţi de cocos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.