Bors armenesc

Printeaza

Bors armenesc din: carne de vita, morcov, patrunjel, sfecla, taitei, leustean, sare, bors, smantana.Bors armenesc

Ingrediente:

  • 100 g carne de vaca
  • 2-3 felii de morcov
  • 2-3 felii radacina de patrunjel
  • 1 sfecla mica
  • 1 lingura taitei
  • patrunjel verde
  • leustean
  • sare
  • 1/2 l bors
  • smantana

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea, zarzavatul, sfecla, toate taiate marunt.

Se adaugă tăiţeii, apoi borşul, iar la sfârşit, verdeaţa tocată. mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.