Bors aromat de legume

Printeaza

Bors aromat de legume din: ceapa, morcov, pastarnac, dovlecel, fasole, rosii, bors.

Ingrediente:

  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • un dovlecel
  • 150 g fasole păstăi
  • 3 roşii
  • o conservă mică fasole boabe gata fiartă
  • 500 ml borş
  • sare

 

Mod de preparare:

Bors aromat de legume: Se pun la fiert ceapa, morcovul şi rădăcina de păstârnac, toate tăiate mărunt. După 10 minute se pune fasolea păstăi. Se lasă 10 minute.

Se pun roşiile şi fasolea boabe. între timp, se fierbe borşul separat. Se pun şi dovlecelul cubuleţe şi borşul, se mai lasă 10 minute, după care se potriveşte gustul de sare.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.