Borş de berbec cu bureţi

Printeaza

Borş de berbec cu bureţi din: carne de berbec, mere acre, ceapa, boia, sare, bureti, usturoi, bulion, verdeata, ardei grasi, apa, bors.

Ingrediente:

  • 1,200 kg carne de berbec
  • 300 g mere acre pădureţe
  • 2 cepe
  • 1 linguriţă boia
  • sare
  • 300 g bureţi
  • 4 căţei usturoi
  • 1 lingură bulion pastă
  • 2 legături verdeaţă
  • 4 ardei graşi
  • 3 l apă
  • 1/2 l borş

 

Mod de preparare:

Borş de berbec cu bureţi: Carnea se taie bucăţi egale, se opăreşte şi se pune la fiert circa 2 ore.

Pe parcurs se pun merele curăţate, ardeii şi ciupercile spălate şi tăiate bucăţi, apoi ceapa, usturoiul tocate şi boiaua.

Se termină cu verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

 

 

 

Importanța Diversității în Dietă

Importanța Diversității în Dietă. Diversitatea în dietă nu este doar cheia pentru a obține un spectru larg de nutrienți esențiali, dar este și o strategie eficientă pentru menținerea interesului și plăcerii în a mânca sănătos. Explorarea diferitelor grupuri de alimente, cum ar fi fructele și legumele, cerealele integrale, și diversele surse de proteine, poate îmbunătăți […]

Cheesecake cu Miere de Salcâm

Cheesecake cu Miere de Salcâm din: biscuiti digestivi, unt, crema de branza, miere de salcam, ouacoaja de lamaie, extract de vanilie. Descoperiți o combinație de gusturi care aduce un omagiu dulceții discrete a naturii: cheesecake-ul cu miere de salcâm. Această rețetă transformă ingrediente simple într-o experiență culinară memorabilă, oferind o textură cremoasă și un gust […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.