Bors de spanac cu costita si smantana din: spanac, ceapa, usturoi, bors, costita, oua, sare, ulei, leustean, smantana. Ingrediente: 500 g spanac 6 jire de ceapă verde 6 fire de usturoi 1 l borş 100 g costiţă afumată 3 ouă fierte tari sare ulei leuştean 1 ceaşcă mijlocie cu smântână Mod de preparare: Alegeţi […]
Bors de bob
PrinteazaBors de bob din: pastai de bob, morcov, ceapa, marar, bors, sare.
Ingrediente:
- 1/2 kg păstăi verzi de bob
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 legătură de mărar
- 1 cană de borş
- sare
Mod de preparare:
Morcovul şi ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se pun la fiert împreună cu păstăile de bob în 2 l de apă. Se fierb până se înmoaie păstăile, se adaugă borşul.
La sfârşit se potriveşte de sare şi se presară cu mărarul tocat mărunt.
Pofta buna!
Bors de linte cu carnati din: linte, carnati, ceapa, morcov, gulie, cartofi, boia, ulei, sare. Ingrediente: 250 g linte 2 cârnaţi afumaţi o ceapă un morcov o gulie 2 cartofi o linguriţă boia 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Se încinge uleiul în oala de fiert şi se rumenesc cârnaţii tăiaţi felioare. Se […]
Bors de sfecla cu cartofi din: sfecla, cartofi, ceapa, morcovi, telina, ardei, ulei. Ingrediente: 2 rădăcini sfeclă 2 cepe 2 morcovi o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel o felie dintr-o rădăcină de ţelină un ardei gras 3-4 cartofi 4 linguri ulei 500 ml borş sare 3-4 fire ceapă verde Mod de preparare: In oala […]
Nu am mancat niciodata bors de bob