Bors de rosii din: rosii, ceapa, morcovi, cartofi, leustean, bors, sare, piper. Ingrediente: 1 kg rosii bine coapte 2 cepe 2 morcovi 2 cartofi mari 1 legatura leustean 1 litru bors sare piper Mod de preparare: Opăriţi roşiile, curăţaţi-le de coajă şi tăiaţi-le în bucăţi. Curăţaţi ceapa, morcovul şi cartofii, apoi tocaţi mărunt ceapa […]
O reteta de bors de rosii cu ficatei de pui din: ficatei de pui, ceapa, morcovi, rosii in bulion, patrunjel, bors, sare si piper. Roşiile atat de des consumate în toate bucătăriile sunt adevărate rezerve de minerale şi vitamine, hidraţi de carbon, fier, fosfor, sodiu, potasiu, magneziu, zinc, cupru, nichel, cobalt, brom, iod, vitamina A, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.