Bors de coaste de porc din: coaste de porc, ceapa, ardei, morcovi, telina, pastarnac, bors, patrunjel, sare, leustean. Ingrediente: 650 g coaste de porc impănate o ceapă un ardei gras 2 morcovi o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstărnac 800 ml borş o rădăcină pătrunjel un praf sare 2-3 fire leustean fulgi de ardei […]
Bors cu carne de porc si varza
PrinteazaBors cu carne de porc si varza din: apa, carne de porc, varza, ceapa, bors, pasta de rosii, usturoi, foi de dafin, sare, piper si verdeata.
Ingrediente:
- 6 pahare apă
- 500 g carne grasă de porc
- ½ căpăţînă de varză
- 2 cepe
- 2 pahare borş acru
- 2 lingură pastă de roşii
- 4-5 căţei de usturoi
- foi de dafin
- sare
- piper negru boabe
- 1 lingură verdeaţă tăiată (mărar şi pătrunjel)
Mod de preparare:
Carnea se taie bucăţi şi se prăjeşte uşor, se adaugă ceapa tăiată fidea şi pasta de roşii.
Se toarnă apa fierbinte şi se fierbe pînă este gata.
Apoi se pune varza tăiată fidea.
Peste 7-10 minute se adaugă borşul, sarea, foile de dafin, piperul. Se dă în clocot.
Borşul se condimentează cu usturoi pisat şi verdeaţă tăiată.
Pofta buna!
poate iti place si:
Bors de perisoare din carne de porc
Bors de perisoare din carne de porc din: carne macra, oase, zarzavat, ceapa, smantana, oua, orez, bors, rosii, leustean, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne macră oase pentru zeamă 300 g zarzavat de supă 2 cepe 100 g smântână 2 ouă 60 g orez 1 l borş, sau zeamă de varză roşii sau bulion leuştean […]
Pofta buna!