Bors cu carne, sfecla si smantana din: carne de porc cu os, varză proaspătă, cartofi, ceapă, morcovi, sfecle roşii, fasole fiartă, ulei, bulion,smantană, verdeaţă, sare, piper, foi de dafin, borş.
Ingrediente:
0,5 kg carne de porc cu os
1 kg varză proaspătă
4 cartofi
1 ceapă
2 morcovi
2 sfecle roşii
200 g fasole fiartă
2 linguri de ulei
2 linguri de bulion
100 g smîntînă
verdeaţă
sare
piper
foi de dafin
1 l borş
Mod de preparare:
Carnea curăţată şi tăiată în bucăţi mici se pune la fiert la foc mic, curăţînd-o de spumă de cîte ori e nevoie.
Cînd carnea e aproape fiartă, se pun cartofii curăţaţi şi tăiaţi în patru.
Ceapa se căleşte în 2 linguri de ulei şi 2 linguri de bulion.
Se adaugă apoi morcovul ras, care se căleşte la un loc cu varza tocată mărunt şi apoi se amestecă în oala în care a fiert carnea, după care se adaugă fasolea fiartă.
Se dă în clocot şi se adaugă borş acru, sare şi piper după gust. Se lasă la foc mic încă vreo 10 minute.
Bors de sfecla cu carne de vita din: sfecla, carne de vita, morcovi, ceapa, cartof, ulei, bors, smantana, leustean, patrunjel, sare. Ingrediente: 1 kg sfecla 500 g carne de vita 3-4 morcovi 4 cepe 1 cartof 2-3 linguri ulei bors smantana (optional) leustean patrunjel sare Mod de preparare: Speli carnea şi o tai cuburi. […]
Bors rusesc cu sfecla rosie din: carne de vita, sfecla rosie, ceapa, cartofi, morcovi, telina, dovlecel, rosii, concentrat, leustean, marar, bors, ulei de masline si piper. Ingrediente: 300 g carne de vita o sfecla rosie o ceapa 2 cartofi 2 morcovi 1/4 radacina de telina 1 dovlecel 3 rosii 1 lingura concentrat cateva fire de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.