Bors de cartofi cu carnati

Printeaza

Bors de cartofi cu carnati din: cartofi, carnati, foi de dafin, patrunjel uscat, marar uscat, morcov, pasta de tomate, zacusca, smantana si galbenusuri.

Ingrediente:

  • 1 kg car­tofi
  • 1/2 kg cârnaţi
  • 3 foi dafin
  • 1 lin­gură pătrunjel uscat
  • 1 lingură mărar uscat
  • 1 mor­cov
  • 2 linguri pastă tomate
  • 4 linguri zacuscă
  • 200 g smântână
  • 2 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Cureţi car­tofii şi morcovul, îi speli şi îi tai cuburi. Tai felii cârnaţii, pe care le pui la fiert cu apă cât să le acopere de 2-3 degete. Adaugi odata cu feliile de cârnaţi şi foile de dafin.

Cu 10 minute înainte de a fi fierte, adaugi pătrunjelul, mărarul, zacusca şi pasta de tomate.

Dacă nu doreşti să pui pastă de tomate, poti pune, după ce ai luat oala de pe foc, smântână amestecată cu puţină sare şi cu gălbenuşuri. Amesteci borşul cu această compoziţie.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.