Bors de cartofi cu pastarnac

Printeaza

Bors de cartofi cu pastarnac din: cartofi, bors, ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel, leustean.

 

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 l bors
  • 1 ceapa mare
  • 1 leg morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 leg patrunjel
  • 1 legatura leustean

 

Mod de preparare:

Ceapa şi zarzavaturile se curăţă, se spală şi se taie în sferturi apoi se pun la fiert într-o oală cu apă clocotită.

Cartofii se curăţă, se spală şi se taie în cuburi nu prea mari, dar nici prea mărunţele, apoi se adaugă în oala cu zarzavaturi când acestea sunt pe jumătate fierte.

Borşul se fierbe separat, se strecoară şi se toarnă în oală după ce s-au fiert bine toate legumele.

Se serveşte fierbinte, presărând deasupra verdeaţă tocată.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.