Bors de cartofi

Printeaza

Bors de cartofi din: cartofi, ceapa verde, bors, ulei, sare, ardei gras, rosii, leustean, patrunjel, apa.

Ingrediente:

  • 600 g cartofi
  • 6 fire de ceapă verde
  • 1/21 borş
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • 2 ardei graşi
  • 250 g roşii
  • 1 legătură de leuştean
  • 1 legătură de patrunjel
  • 2 1/2 l apă

 

Mod de preparare Bors de cartofi:

Cartofii se curăţă şi se taie cuburi egale. Se fierb 25 minute cu apa, sare, ceapa şi ardeii tăiaţi.

pun apoi roşiile curăţate şi tăiate şi borşul cu care vor mai fierbe 10 minute.

Se termină cu verdeaţa tocată şi 1 lingură de ulei. Se poate servi şi rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

Rapane în Sos de Vin și Usturoi

Rapane în Sos de Vin și Usturoi din: rapane, vin alb sec, usturoi, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Savurați gustul mării cu această rețetă sofisticată și incredibil de gustoasă de rapane în sos de vin și usturoi. Această delicatesă marină, rafinată și plină de arome, este o adevărată încântare culinară. Prăjite rapid și servite […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.