Varză Călită cu Ghimbir și Semințe de Muștar – Reteta Sănătoasă și Plină de Gust din: varza, ulei de masline, usturoi, ghimbir, seminte de mustar, seminte de chimen, ardei iute, sare, piper, sos de soia, suc de lamaie, coriandru. Această rețetă de varză călită adaugă o notă exotică și delicioasă prin utilizarea ghimbirului proaspăt și […]
Bors de cartofi
PrinteazaBors de cartofi din: cartofi, ceapa verde, bors, ulei, sare, ardei gras, rosii, leustean, patrunjel, apa.
Ingrediente:
- 600 g cartofi
- 6 fire de ceapă verde
- 1/21 borş
- 1 lingură ulei
- sare
- 2 ardei graşi
- 250 g roşii
- 1 legătură de leuştean
- 1 legătură de patrunjel
- 2 1/2 l apă
Mod de preparare Bors de cartofi:
Cartofii se curăţă şi se taie cuburi egale. Se fierb 25 minute cu apa, sare, ceapa şi ardeii tăiaţi.
pun apoi roşiile curăţate şi tăiate şi borşul cu care vor mai fierbe 10 minute.
Se termină cu verdeaţa tocată şi 1 lingură de ulei. Se poate servi şi rece.
Pofta buna!
Rapane în Sos de Vin și Usturoi
Rapane în Sos de Vin și Usturoi din: rapane, vin alb sec, usturoi, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Savurați gustul mării cu această rețetă sofisticată și incredibil de gustoasă de rapane în sos de vin și usturoi. Această delicatesă marină, rafinată și plină de arome, este o adevărată încântare culinară. Prăjite rapid și servite […]