Bors cu ciolan afumat de porc

Printeaza

Bors cu ciolan afumat de porc din: ciolan afumat de porc, morcov, ceapa, telina, fidea, bors, verdeata.

Ingrediente:

  • un ciolan afumat
  • morcov
  • ceapă
  • ţelină
  • fidea sau orez
  • borş
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Spălăm ciolanul, îl opărim şl-l fierbem apoi cu zarzavatul tăiat.

Când a fiert, adăugăm borşul fiert separat. Orezul se pune când carnea e aproape fiartă.

Se folosesc tăiţei preparaţi în casă. Punem apoi verdeaţă şi mai lăsăm puţin pe foc.

Servim cu o mămăligă vârtoasă

 

Bors cu ciolan afumat de porc

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.