Borș de Varză Roșie din: bors, varza rosie, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, usturoi, cartofi, sare, piper, ulei de floarea soarelui, marar, apa. Descoperă o rețetă inedită care îmbină tradiția culinară cu inovația: borșul de varză roșie. Acest preparat îți va încânta simțurile nu doar cu gustul său bogat și acrișor, dar și cu prezentarea […]
Bors de crap cu legume si orez
PrinteazaBors de crap cu legume si orez din: crap, apa, bors, ceapa, patrunjel, ardei gras, rosii, pastarnac, sare, piper, leustean, orez.
Ingrediente:
- 1 kg crap
- 1 l apa
- 1/2 l bors
- 2 cepe
- 1 raacina de patrunjel
- 2 ardei grasi
- 2-3 rosii sau un pahar cu suc de rosii
- 1 pastarnac
- sare
- piper
- leustean
- 1-2 linguri orez
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl speli bine, îl sărezi şi îl laşi într-o farfurie.
Ai grijă să nu uiţi să îndepărtezi osul triunghiular de la capul peştelui, care este foarte amar.
Cureţi ceapa şi o tai mărunt, după care o aşezi la foc, cu apă şi o laşi să fiarbă.
Când începe să clocotească, adaugi zarzavatul curăţat, spălat şi tocat mărunt şi orezul.
După ce zarzavatul şi orezul sunt bine fierte, adaugi peştele.
Când ciorba începe să clocotească, torni borşul fiert separat, căruia i-ai luat spuma şi roşiile fără pieliţe şi sâmburi, tăiate felii sau, în lipsă, sucul de roşii. Potriveşti gustul de acru şi de sărat.
Consumi borşul de peşte cu leuştean verde tocat mărunt, presărat dea¬supra. Este un borş lejer şi gustos.
Bors de crap cu legume si orez
Pofta buna!
Ciorbă de Găină cu Borș – Rețetă Cu Valori Nutriționale
Ciorbă de Găină cu Borș – Rețetă Cu Valori Nutriționale din: gaina, bors, morcovi, patrunjel, radacina, ceapa, ardei, dovlecel, rosii, usturoi, sare, piper, patrunjel verde. Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu această rețetă de Ciorbă de Găină. Perfectă pentru iubitorii de mâncăruri tradiționale, această ciorbă combină savoarea naturală a găinii cu acritura specifică a […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- minex78