Bors cu carne de vita si smantana

Printeaza

Bors cu carne de vita si smantana din: carne de vita, radacina de patrunjel, morcov, sfecla, taitei, bors, smantana, frunze de patrunjel.

Ingrediente:Bors_cu_carne_de_vita_si_smantana

  • 250 g carne de vită
  • 2-3 felii rădăcină de pătrunjel
  • 1 morcov
  • 1 sfeclă mică
  • 1 mână de tăieței
  • 1/4 l borș
  • 2 linguri smântână
  • frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli carnea de vită și o tai în bucăți mai mari. O pui la fiert în apă cu puțină sare.

Spumezi și adaugi zarzavaturile și sfecla, spălate și tăiate în bucățele mici. Lași să fiarbă până carnea devine moale.

Pui tăiețeii, borșul, iar la sfârșit verdeața tăiată mărunt. O servești dreasă cu smântână.

Bors cu carne de vita si smantana

Bors_cu_carne_de_vita_si_smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Si promiti ca-mi dai si mie din ciorba asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.