Bors cu carne de vita si smantana
PrinteazaBors cu carne de vita si smantana din: carne de vita, radacina de patrunjel, morcov, sfecla, taitei, bors, smantana, frunze de patrunjel.
- 250 g carne de vită
- 2-3 felii rădăcină de pătrunjel
- 1 morcov
- 1 sfeclă mică
- 1 mână de tăieței
- 1/4 l borș
- 2 linguri smântână
- frunze de pătrunjel
Mod de preparare:
Speli carnea de vită și o tai în bucăți mai mari. O pui la fiert în apă cu puțină sare.
Spumezi și adaugi zarzavaturile și sfecla, spălate și tăiate în bucățele mici. Lași să fiarbă până carnea devine moale.
Pui tăiețeii, borșul, iar la sfârșit verdeața tăiată mărunt. O servești dreasă cu smântână.
Bors cu carne de vita si smantana
Pofta buna!
Si promiti ca-mi dai si mie din ciorba asta?