Bors cu fasole si urzici

Printeaza

Bors cu fasole si urzici din: fasole boabe, urzici, ceapa, morcovi, suc de rosii, bors, sare, piper, cimbru.

Ingrediente: Bors_cu_fasole_si_urzici

  • 250 g fasole boabe alba
  • 250 g urzici
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • suc de rosii
  • 200 ml bors
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare:

Fasolea o speli bine si o fierbi in mai multe ape. Legumele curatate le speli si le toci marunt. Intr-o oala adaugi legumele, acoperi cu un capac si lasi sa fiarba cateva minute. Urzicile le speli foarte bine in mai multe ape si le adaugi peste legume la fiert.

Cand au fiert toate legumele, adaugi borsul acru, fasolea fiarta in prealabil, sucul de rosii, sare, piper, putin cimbru si lasi sa mai dea un clocot. Borsul de fasole si urzici il servesti cald sau rece, alaturi de o ceapa.

Bors cu fasole si urzici

Bors_cu_fasole_si_urzici

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.