Bors cu loboda, stevie si spanac
PrinteazaBors cu loboda, stevie si spanac din: ceapă verde, usturoi verde, lobodă, ştevie, borş, frunze de spanac, cartofi, orez, mărar, bulion, patrunjel, leustean, sare, boabe de piper.
Ingrediente:
- 6 fire de ceapă verde
- 1 fir de usturoi verde
- 4 legături lobodă
- 2 legături ştevie
- 250 ml borş
- frunze de spanac
- 2 cartofi
- 1 linguriţă orez
- 1 legătură mărar
- 1 lingură bulion
- pătrunjel
- leuştean
- sare
- boabe de piper
Mod de preparare:
Cureţi şi speli zarzavaturile foarte bine. Pui la fiert în 2 l de apă ceapa şi usturoiul tocate mărunt, împreună cu orezul spălat în câteva ape şi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe.
Când sunt aproape fierte, adaugi celelalte zarzavaturi tăiate fâşii, bulionul, sarea şi piperul, după gust.
După ce au fiert toate zarzavaturile, adaugi borşul fiert separat şi laşi să mai dea un clocot. La sfârşit, presari verdeaţă tocată mărunt.
Bors cu loboda, stevie si spanac
Pofta buna!