Bors cu loboda, stevie si spanac

Printeaza

Bors cu loboda, stevie si spanac din: ceapă verde, usturoi verde, lobodă, ştevie, borş, frunze de spanac, cartofi, orez, mărar, bulion, patrunjel, leustean, sare, boabe de piper.

Bors_cu_loboda_stevie_si_spanac

Ingrediente:

  • 6 fire de ceapă verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 4 legături lobodă
  • 2 legături ştevie
  • 250 ml borş
  • frunze de spanac
  • 2 cartofi
  • 1 linguriţă orez
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură bulion
  • pătrunjel
  • leuştean
  • sare
  • boabe de piper

Mod de preparare:

Cureţi şi speli zarzavaturile foarte bine. Pui la fiert în 2 l de apă ceapa şi us­turoiul tocate mărunt, împreună cu orezul spălat în câteva ape şi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe.

Când sunt aproape fierte, adaugi celelalte zarzavaturi tăiate fâşii, bulionul, sarea şi piperul, după gust.

După ce au fiert toate zarzavaturile, adaugi borşul fiert separat şi laşi să mai dea un clocot. La sfârşit, presari verdeaţă tocată mărunt.

Bors cu loboda, stevie si spanac

Bors_cu_loboda_stevie_si_spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.