Bors cu taitei si aripi de rata
PrinteazaBors cu taitei si aripi de rata din: aripi de rata, ceapa, morcovi, telina, patrunjel, ardei gras, taitei, patrunjel, sare si piper.
- 700 g aripi de rata
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 radacaina de patrunjel
- 1 ardei gras rosu
- 150 g taitei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneţi la fiert aripile de raţă curăţate, pârlite la flacăra aragazului şi spălate. Luaţi spuma când acestea încep să fiarbă în cocote. După 10 minute, adăugaţi legumele curăţate, spălate şi tocate mărunt. Lăsaţi să fiarbă 60 de minute, apoi adăugaţi tăiţeii şi potriviţi de sare şi piper.
Mai lăsaţi să fiarbă 10 minute şi, la final, puneţi verdeafa tocată mărunt. Lăsaţi să mai dea în 2-3 clocote.
Bors cu taitei si aripi de rata
Pofta buna!