Bors cu taitei si aripi de rata

Printeaza

Bors cu taitei si aripi de rata din: aripi de rata, ceapa, morcovi, telina, patrunjel, ardei gras, taitei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Bors_cu_taitei_si_aripi_de_rata

  • 700 g aripi de rata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacaina de patrunjel
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 g taitei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert aripile de raţă cu­răţate, pârlite la flacăra aragazu­lui şi spălate. Luaţi spuma când acestea încep să fiarbă în cocote. După 10 minute, adăugaţi legu­mele curăţate, spălate şi tocate mărunt. Lăsaţi să fiarbă 60 de minute, apoi adăugaţi tăiţeii şi potriviţi de sare şi piper.

Mai lă­saţi să fiarbă 10 minute şi, la final, puneţi verdeafa tocată mărunt. Lăsaţi să mai dea în 2-3 clocote.

Bors cu taitei si aripi de rata

Bors_cu_taitei_si_aripi_de_rata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.