Bors de perisoare din carne de porc din: carne macra, oase, zarzavat, ceapa, smantana, oua, orez, bors, rosii, leustean, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne macră oase pentru zeamă 300 g zarzavat de supă 2 cepe 100 g smântână 2 ouă 60 g orez 1 l borş, sau zeamă de varză roşii sau bulion leuştean […]
Bors de curcan cu legume si taitei
PrinteazaBors de curcan cu legume si taitei din: tacamuri de curcan, ceapa, morcov, telina, radacina de patrunjel, ardei gras, taitei, bors, patrunjel, sare, piper.
- 1,5 kg tacam (gaturi) de curcan
- 2 cepe
- 2 morcov
- 1 telina mica
- 1 radacina de patrunjel
- 1 ardei gras rosu
- 150 g taitei
- 1 litru bors
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneti la fiert tacamul (gâturile) de curcan tăiat în bucăţi şi după 40-50 de minute scoateti-l şi strecuraţi supa într-o altă oală.
Puneti în aceasta legumele curăţate, spălate şi tocate mărunt. Lăsaţi să fiarbă 40-50 de minute, apoi adăugaţi tăiţeii şi potriviţi de sare şi piper.
Mai lăsaţi să fiarbă 10 minute şi, la final, puneţi borşul fiert separat şi verdeaţa tocată mărunt.
Lăsati să mai dea în 2-3 clocote.
Bors de curcan cu legume si taitei
Pofta buna!
Ciorba de perisoare (Bors de perisoare)
Ciorba de perisoare (Bors de perisoare) din: carne, paine, orez, ceapa, oua, sare, piper, oase, morcov, telina, ceapa, ardei, bulion, leustean, bors. Ingrediente: Perişoarele: 1 kg carne (vită sau amestec cu porc) 2 felii de pâine 3 linguri orez 2 cepe 2 ouă sare piper măcinat Ciorba: 1-2 kg oase şi cartilagii, preferabil de vită […]
Bors de perisoare cu leustean din: carne tocata, oua, delikat, morcov, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, orez, ulei, piper, leustean. Ingrediente: 250 g carne tocată amestec 3 ouă delikat legume 1 morcov câte 1 rădăcină de păstărnac si pătrunjel 1 ţelină mică 2 cepe 4 linguri orez 2 linguri ulei 1 plic Delikat Borş Magic 20 […]
Pofta buna!