Ciorbă de curcan cu tăiţei din: carne de curcan, ceapa, ou, morcov, telina, pastarnac, rosii, ardei iute, bors, usturoi, marar, sare, piper, faina, apa. Ingrediente: 700 g carne de curcan două cepe un ou un morcov o jumătate de ţelină un păstârnac 5 roşii un ardei iute 300 ml borş doi căţei de usturoi mărar […]
Reteta zilei: Ciorba de curcan cu zdrente de ou si fidea
Ciorba de curcan cu zdrente de ou si fidea din: carne de curcan, ardei, telina, pastarnac, morcovi, patrunjel, cartofi, praz, oua, fidea, patrunjel, bulion, zeama de varza si sare. Ingrediente: 600g carne de curcan 1 ardei 1/2 telina 1 pastarnac 2 morcovi 1 radacina patrunjel 2 cartofi 1 fir de praz 2 oua fidea patrunjel […]
Ciorbă de potroace cu maruntaie de curcan
Ciorbă de potroace cu maruntaie de curcan din: maruntaie de curcan, ceapa, morcov, pastarnac, ou, orez, bos, rosii si leustean. Ingrediente: 1 kg maruntaie de curcan 1 ceapa mai mare 1 morcov potrivit 1 pastarnac 1 ou 1/2 lingura orez bors, dupa gust 150 g rosii din conserva o legatura leustean Mod de preparare: […]
Un deliciu este borsul de curcan 🙂