Bors de cartofi cu mar

Printeaza

Bors de cartofi cu mar

Ingrediente:Bors de cartofi cu mar

  • 5-6 cartofi
  • 2 roşii din conservă
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 măr
  • 1 legătură leuştean
  • borş

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai fideluţă morcovul şi pătrunjelul, iar ceapa o tai mărunt. Le pui la fiert într-un litru de apă. Când au fiert adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi mărul ras.

Roşiile le pui tăiate în sferturi după ce le-ai decojit şi le-ai scos seminţele. Când au fiert toate ingredientele, adaugi borşul fierbinte şi verdeaţa tocată mărunt şi potriveşti de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.