Bors de cartofi cu spanac

Printeaza

Bors de cartofi cu spanac din: cartofi, ceapa, spanac, usturoi, ardei, rosii, ulei, bors, sare, leustean, faina, ou.

Ingrediente:Bors de cartofi cu spanac

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 2 legături mici de spanac
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • 1 l borş
  • leuştean tocat
  • 1 ou
  • 2 linguri cu făină

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii, spălaţi-i în două ape, tăiaţi cuburi mici şi puneţi-i să fiarbă 15 min în apă caldă. Curăţaţi şi tăiaţi julien ceapa, usturoiul, ardeiul gras şi roşiile, căliţi-le 5-6 min, pe foc mic, în ulei.

Răsturnaţi peste cartofi, adăugaţi spanacul curăţat, spălat şi tăiat fâşii subţiri. Imediat, bateţi oul cu faină, turnaţi zdrenţele de ou în supă, săraţi şi fierbeţi 15 min.

Adăugaţi borşul fiert separalt, leuşteanul tocat, stingeţi focul. Serviţi cald, cu pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.