Bors de cartofi si sfecla rosie

Printeaza

Bors de cartofi si sfecla rosie

Ingrediente:Bors de cartofi si sfecla rosie

  • 2 cepe mijlocii
  • 100 ml ulei
  • 700 g cartofi
  • 1 sfeclă roşie
  • zarzavat
  • condimente
  • borş de putină
  • sare
  • fidea sau tăieţei de casă fără ou

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa, adaugi cartofii tăiaţi tuburi. Laşi puţin, apoi adaugi apă şi zarzavat­ul şi laşi să fiarbă.

Separat, razi sfecla pe răzătoarea mare şi fierbi cu borş.

Când au fiert cartofii, adaugi zeama de la sfeclă, iar dacă nu este suficient de acră mei adaugi borş, apoi pui sare şi o mână de fidea sau tăieţei de casă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.