Bors de casa cu legume

Printeaza

Bors de casa cu legume din: praz, ceapa, mazare, cartofi, morcovi, ardei, bors, sare.

Ingrediente:Bors de casa cu legume

  • un fir praz
  • o ceapă
  • 100 g mazăre congelată
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • un ardei gras
  • 3 linguri ulei
  • 500 ml borş
  • sare

 

Mod de preparare:

In ulei, se pun la călit prazul şi ceapa tăiate cât mai mărunt. Se presară sare şi, când au devenit sticloase, se adaugă morcovii şi ardeiul gras, curăţate şi tăiate cubuleţe.

Se acoperă cu apă, se lasă la fiert 10 minute, apoi se pun cartofii tăiaţi cuburi.

Se fierbe borşul separat. Când cartofii sunt aproape fierţi, se pune mazărea aşa congelată, se toarnă borşul şi se lasă la fiert 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.