Bors de fasole cu ardei gras si cimbru
PrinteazaBors de fasole cu ardei gras si cimbru din: fasole, ceapa, ceapa verde, morcov, patrunjel, radacina telina, ardei gras, rosii, bors, sare, cimbru proaspat.
Ingrediente:
- 1 conservă mare fasole gata fiartă
- 1 ceapă uscată
- 1 legătură ceapă verde
- 1 morcov
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 felie rădăcină ţelină
- 1 ardei gras
- 2-3 roşii
- 500 ml borş
- sare
- 1 fir cimbru proaspăt
Mod de preparare:
In apă cu un praf de sare se pun la fiert cele două tipuri de ceapă, tăiate mărunt. Se adaugă restul rădăcinoaselor şi legumelor tăiate mărunt si se lasă la fiert 15 minute.
Se adaugă fasolea trecută sub un jet de apă, se pune si cimbrul si se lasă la fiert 5 minute. Se fierbe borşul separat, se adaugă peste fasole, odată cu roşiile pasate, şi se mai lasă la fiert 10 minute.
Bors de fasole cu ardei gras si cimbru
Pofta buna!
E bun borsul asta!