Bors de fasole cu ardei gras si cimbru

Printeaza

Bors de fasole cu ardei gras si cimbru din: fasole, ceapa, ceapa verde, morcov, patrunjel, radacina telina, ardei gras, rosii, bors, sare, cimbru proaspat.

Bors_de_fasole_cu_ardei_gras_si_cimbru

Ingrediente:

  • 1 conservă mare fasole gata fiartă
  • 1 ceapă uscată
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 felie rădăcină ţelină
  • 1 ardei gras
  • 2-3 roşii
  • 500 ml borş
  • sare
  • 1 fir cimbru proaspăt

Mod de preparare:

In apă cu un praf de sare se pun la fiert cele două tipuri de ceapă, tăiate mărunt. Se adaugă restul rădăcinoaselor şi legumelor tăiate mărunt si se lasă la fiert 15 minute.

Se adaugă fasolea trecută sub un jet de apă, se pune si cimbrul si se lasă la fiert 5 minute. Se fierbe borşul separat, se adaugă peste fasole, odată cu roşiile pasate, şi se mai lasă la fiert 10 minute.

Bors de fasole cu ardei gras si cimbru

Bors_de_fasole_cu_ardei_gras_si_cimbru

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.