Bors de fasole grasa

Printeaza

O reteta gusoasa de bors de fasole grasa din: fasole galbena, zarzavat, bors, bulion de rosii, ceapa, ardei iute, sare si leustean verde.

Ingrediente:Bors de fasole grasa

  • 300 g fasole grasă, galbenă
  • 5 linguri zarzavat tăiat cu­buleţe
  • 1,5 l borş
  • 4 linguri bulion de roşii
  • o ceapă
  • un ardei iute
  • sare
  • leuştean verde

 

Mod de preparare:

Fasolea, curăţată de aţe, se rupe bucăţi şi se spală bine. Se pune la fiert în apă rece, adăugându-se sare după gust şi zarzavatul, ime­diat ce apa a început să fiarbă.

Când totul a fiert bine, se adaugă bulionul şi borşul fierbinte, în care s-au fiert anterior ceapa şi ardeiul, curăţate şi tocate foarte mărunt. Se lasă să dea totul câteva clocote.

Se serveşte fierbinte, presărat cu leuştean.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.