Bors de fasole verde

Printeaza

Bors de fasole verde din: apa, fasole, morcov, patrunjel, rosii, unt, smantana, verdeata, sare.

Ingrediente:Bors de fasole verde

  • 2 l apă
  • 300 g fasole
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 500 g roşii
  • 1 lingură unt
  • 1 linguriţă făină
  • 1/2 pahar smîntînă
  • verdeţă tocată
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prăjeşte zarzavatul foarte fin tăiat, în unt, împreună cu făina. Se stinge cu apa, se adaugă fasolea tăiată bucăţi, sarea şi se lasă să fiarbă la foc mic pînă cînd se moaie fasolea.

Se adaugă roşiile fierte şi strecurate şi se lasă să mai fiarbă pînă cînd este complet gata.

Se adaugă verdeaţa tăiată. Se drege cu smîntînă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.