Bors de hribi

Printeaza

Bors de hribi 

Ingrediente:Bors de hribi

  • 100 g hribi (manătărci) uscaţi
  • 1 1 apa
  • 2 ceşti de borş
  • 500 g varză acră
  • 1 ceapă
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • verdeaţă

Mod de preparare:

Fierbem hribii. Tăiem varza fin şi o prăjim în ulei, presărăm făină şi prăjim mai departe. Scoatem hribii fierţi din zea­mă, îi tăiem mărunt, îi punem peste varza prăjită şi turnăm deasupra zeama lor.

Mai departe procedăm ca la celelalte borşuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.